HIP Bedrijfsprofiel

Van Thomaske Leijendekker | Train With Thomaske

Het podium van Thomaske

 ‘Ik vind het erg leuk om wetenschappelijke artikelen te lezen omtrent deze thema’s, ook mede daarom ben ik de thuisstudie Precision Nutrition gestart. Zo ontwikkel ik mijn vaardigheden omtrent voeding en coaching. 

Het is erg leerzaam en ik kan het meteen in de praktijk testen bij mijn bestaande personal training klanten. Met deze ervaring kan ik zelfverzekerder de klanten coachen, wat voor mij een erg belangrijke meerwaarde is.’

Thomaske haar kernwaarden

Verantwoordelijkheid: Verantwoordelijkheid voor jezelf, en je klanten. In dit geval moeten ook de klanten de verantwoordelijkheid voor henzelf nemen.

Leren: Leren heeft een grote betekenis, leer van je eigen proces, maar ook van anderen. Voor de klanten is het een erg grote kernwaarde, ze moeten veel leren op het gebied van training, voeding en gedrag.

Plezier: Je doet iets met plezier, niet omdat het moet!

Thomaske als persoon vind deze waarden erg belangrijk en deze waarden worden ook gekoppeld aan de klanten. Thomaske is van mening als de klanten over bovenstaande waarden beschikken, zij de basis van een gezonde leefstijl kunnen naleven.

Train with Thomaske richt zich op de pijlers, training, voeding en herstel, waarbij herstel een overkoepelende term voor gedrag/mindset is. Door de focus te leggen op deze drie pijlers kan een gezonde leefstijl gecreëerd worden. Mist één van deze pijlers dan zal het resultaat ook uitblijven. Doormiddel van een opdrachten boek wil Thomaske kennis overdragen, waardoor klanten een basis creëren om de gezonde leefstijl vol te houden.  

Dit opdrachtenboek is nog in ontwikkeling, maar zal eind juni gehanteerd worden tijdens de personal training sessies.

Train with Thomaske

Achter het bedrijf Train with Thomaske schuilt oprichter Thomaske Leijendekker. Thomaske is een leergierig persoon, haar interesses liggen op het gebied van training, voeding en mindset/gedrag.