HIP Bedrijfsprofiel

Van Roald Lammerts | Lammerts Leefstijl & Personal Training

Het podium van Roald

Lammerts Leefstijl & Personal Training zal zich vestigen in het nieuwe fitnesscentrum FysioFitnessAnnen. Deze is momenteel onder constructie en opent naar verwachting medio Juni.

Lammerts Leefstijl & Personal Training staat voor het creëren van een gezondere leefstijl welke past bij de klant. Het bieden van kwaliteit en commitment richting de klant staat hierbij voorop. Samen met de klant wordt gekeken wat ik voor hem of haar kan betekenen op de korte- en lange termijn.

Lammerts Leefstijl & Personal Training is meer dan alleen Personal Training en voedingsadvies geven. Een advies is vaak voor de korte termijn, iemand kan een advies voor een paar week volgen. Hiermee heeft er echter geen gedragsverandering plaatsgevonden waardoor de motivatie om dit advies op te volgen vaak snel weer verdwijnt. Bij Lammerts Leefstijl & Personal Training gaan we niet voor de quick fixes, maar voor duurzame en blijvende resultaten. Samen met de klant wordt er naar oplossingen gezocht om oude patronen te doorbreken. We kijken naar doelen voor zowel op de korte als de lange termijn.

Roald zijn missie & visie

De missie van Lammerts Leefstijl & Personal Training is dan ook het creëren van een gezonde(re) leefstijl welke past bij de klant. Met behulp van persoonlijke begeleiding en coaching gaat Lammerts leefstijl & PT samen met de klant voor een blijvend en duurzaam resultaat.

De visie van Lammerts Leefstijl & Personal Training is dat een gezonde(re) leefstijl toegankelijk is voor alle bewoners van de regio Annen waardoor iedereen goed in hun vel zit en meer geluk ervaart.

Lammerts Leefstijl & Personal Training is nog in de opstartende fase, hierom zijn er nog niet veel mijlpalen bereikt. De kans om samen te werken met de fysiotherapeuten van FysioFitnessAnnen ben er erg blij mee. Ik denk dat deze samenwerking van meerwaarde kan zijn voor zowel cliënten van fysiotherapie als voor nieuwe klanten. Ik kijk er dan ook erg naar de opening van het pand waarna Lammerts Leefstijl & Personal Training kan starten!

Lammerts Leefstijl & Personal Training

Mijn naam is Roald, ik ben 25 jaar en startend ondernemer. Mijn passie ligt bij fitness en leefstijl, hierin ben ik dan ook bezig mijn eigen onderneming op te zetten. Sport heb ik altijd al leuk gevonden. 

Het begeleiden van mensen en progressie zien krijg ik energie van. De kans deed zich voor om in Annen een eigen onderneming op te zetten, deze heb ik gepakt.