Dit is HIP

Kosteloos kennis platform voor bedrijven, ondernemers en young-professionals

Kosteloos kennis platform

De online HIP Community is gerealiseerd door studenten van de opleiding Sportkunde aan de Hanzehogeschool. De community is gecreëerd en gelanceerd om samen aan en naar een vitaler en gezonder Noord-Nederland te werken. Het platform is gratis en zal gratis blijven. 

Dit omdat er van alle betrokkenen verwacht wordt dat zij hun aandeel in de community leveren door kennis te delen, projecten en samenwerkingen te initiëren en samen bij te dragen aan een vitalere regio.

Jouw logo hier_

Zij zijn al lid

Momenteel zijn er 17 bedrijven, ondernemers en young-professionals lid van de community. De leden van de community kunnen een eigen bedrijfsprofiel op de community krijgen door lid te worden van de community en standaard content te delen. Een overzicht van alle aangesloten leden vindt je op de pagina “Hippe bedrijfsprofielen”.

Verder kent Health I Port een groot netwerk van gerenommeerde partijen in de sector. zorginstellingen, overheden en opleidingsinstituten. Voor een totaal overzicht van het netwerk kun je de “Netwerk” pagina bezoeken op www.healthiport.nl.

Aanmelden? Doe het vrijblijvend

Je kunt hip worden door de community te bezoeken. Wanneer je de community bezoekt, kun je jezelf vrijblijvend en gratis inschrijven. Vervolgens zullen wij jouw aanmelding verwerken en je voorzien van alle benodigde informatie.

Kennis is macht,
delen is kracht

Kennis is macht, maar kennis delen is kracht. Men deelt kennis om zichtbaar te worden als specialist en men luistert naar specialisten om zelf kennis op te doen. Door kennis te delen kun je groeien als persoon of als bedrijf. Men is nooit uitgeleerd! Anderen kunnen wat van jou leren en weten jou te vinden op het moment dat ze gebruik willen maken van jouw expertise en andersom.

Op de HIP community willen we een ”weconomy” creëren waarin partijen samenwerken en co-creëren. Door samen te werken willen we de uitdagingen in de Noordelijke regio aanpakken om zo een vitalere regio te realiseren.

Tips, tricks & kennis

Op de community vind je onder andere blogs en nieuwsberichten over onderwerpen die onder de drie pijlers van Health I Port vallen: Health, Vitality en Performance. Tevens staan de projecten en evenementen beschreven op de community. Deze projecten en evenementen worden geïnitieerd, gestimuleerd en uitgevoerd door en binnen het netwerk van Health I Port en de HIP community.

Heb je  binnen jouw organisatie of onderneming iets waar je tegenaan loopt of heb je tips, tricks en kennis waarvan jij denkt dat het relevant is voor de community en haar leden? Stuur het naar info@hipcommunity.nl en wij zullen het beoordelen en jou laten weten of het gepubliceerd gaat worden.

Bijdragen aan een vitaler Noord-Nederland

Zo werkt het

Kennis opdoen

Kennis kan opgedaan worden door de online community te bezoeken en te participeren in de community. In ruil voor het aanbieden en faciliteren van de community vragen we van onze leden om relevante content en informatie te delen binnen de community zodat leden van elkaar en met elkaar kunnen leren en beter kunnen worden in wat men doet.

De community doen we met elkaar en voor elkaar

Op de community kun je blogs, nieuwsberichten, beschrijvingen van projecten en bedrijfsprofielen van leden lezen en bekijken. Tevens kun je op de community contactgegevens van leden vinden. In de toekomst zullen er netwerk events georganiseerd worden waar leden zich online voor kunnen aanmelden.

Onder blogs en topics kunt u als lid opmerkingen plaatsen, vragen stellen en wellicht discussiëren over relevante onderwerpen in de branche. Dit alles met het doel om van en met elkaar te leren en beter te worden in wat we doen!

Kennis delen

Kennis delen binnen en met de community kan op meerdere manieren. Je kunt blogs schrijven waarin je bijvoorbeeld kennis deelt op het gebied van het aanvragen van subsidies. 

Je kunt ook projecten beschrijven waar je op het moment mee bezig bent en hierbij wellicht vragen om expertise of ervaringen van andere leden op dat gebied. 

 

Events & activiteiten

Gratis kennis verzamelen en/of delen met de HiP community. Maak een account aan via de website en bekijk de kalender. Door samenwerkingen met partners is het mogelijk de activiteiten kosteloos te organiseren.

Het is een unieke kans andere ondernemers te ontmoeten met expertise in hetzelfde werkveld maar op zeer diverse vlakken. Leer van elkaar en met elkaar. Al met al werken wij samen aan en naar een vitaler Noord-Nederland.

Natuurlijk kun je ook professionals meenemen uit jouw netwerk! Hoe meer mensen HiP zijn, hoe sterker het netwerk! Echter moet ook deze relatie voldoen aan de kenmerken van HiP.

Wij kunnen niet HiP zijn zonder jou! Heb jij goede ideeën over wat jij kunt toevoegen aan ons HiP netwerk? 

Clinics | Lezingen | Sparring sessies | Workshops | Workouts | Trainingen (fysiek en non-fysiek) | Cursussen